MUZIEK


IMG_1587
Muzikant:
Als toetsenist heb ik veel podiumervaring. Ik speel pop, rock, jazz en Ierse Folk. Mocht je een toetsenist of violist (Ierse Folkmuziek) nodig hebben voor een muziekproject dan hoor ik dat graag.

Muziekduo Inner Lines::
Samen met zangeres Judith Komen speel ik piano en gitaar in ons duo Inner Lines. Wij spelen easy listening muziek dat zeer geschikt is bij veel soorten gelegenheden. Denk aan muziek van bijv Adele, Ilse de Lange, Katie Melua, Krezip en Matt Simons, die wij op onze eigen wijze - vanuit het hart - met piano/gitaar en zang vormgeven. Lijkt het je wat om onze muziek in te zetten, laat het me weten of kijk op onze website of Facebookpagina.

innerlinesMuziekbegeleiding:
Muziek kan mensen in het hart raken. Met het aanraken van het hart kunnen er deuren opengaan die voorheen gesloten waren. Met muziek kunnen emoties geuit en doorleeft worden die blokkerend werkten en weer open mogen. Door verbinding te hebben met het hart; gevoelens die er mogen zijn, kom je dichter bij wat er bij je eigen hart past. Kun je (weer) bij het pad komen waar je je goed bij voelt, bij jou zelf hoort. Je eigen keuzes maken. Mijn manier van muziek maken en hoe ik dit gebruik bij de begeleiding gaat rechtstreeks van hart tot hart.

Muziek werkt verbindend. Samen muziek maken werkt verbroederend en zorgt voor harmonie. Zowel tussen de aanwezige mensen als binnenin hen zelf. Je komt tot rust; kunt je hart weer horen. Daarnaast is mijn manier van in contact treden met mensen ook heel verbindend. Hierbij gaat het om wezenlijke verbinding in tegenstelling tot oppervlakkig contact. In wezenlijk contact wordt er ook contact gemaakt met het hart. Met de kracht die in jezelf aanwezig is.

Als muziekbegeleider heb ik ervaring om te werken met een groep mensen met psychische problemen en/of die het sociaal zwaar hebben.